Wie ben ik?

Miet. Mama (van Lena en Katrijn). Vrouw (van Johan). Zus, dochter, vriendin, … En nog zoveel meer.

Eigenaar van Brown Paper Bag. Ik startte deze webshop in oktober 2015, na een huizenruilreis naar Denemarken, omdat ik het leuk vind om leuke spullen uit te zoeken en verzot ben op Scandinavisch design. Omdat ik het fijn vind om dit met anderen te delen en anderen blij te maken met al die leuke spullen. Mijn blog volgde een jaar later. Omdat ik nog meer mensen wil laten delen in de leuke dingen en fijne plaatsen die ik ontdek. Things I like, places I love!

Administratief medewerker en vormingsmedewerker van Bazarts. Dit is een vzw die inspireert en stimuleert zodat jij kan creëren, want iedereen (echt iedereen!) is creatief. Mijn collega Inge en ik organiseren kunsteducatieve vormingen voor klein en groot: muzische vormingen voor leerkrachten van het lager onderwijs en leerkrachten P.O. van het secundair onderwijs, workshops en cursussen voor jong en oud, kunstkampen voor kinderen van 5 tot 18 jaar in de schoolvakanties, verjaardagsfeestjes, vrijegezellenfeestjes, …

Freelance-lesgever ICT met veel ervaring in laagdrempelige ICT-lessen voor volwassenen. Ik geef al bijna 10 jaar computerlessen aan volwassenen in het algemeen, maar vaak ook aan specifieke doelgroepen zoals senioren, digibeten, kansarmen, … Ook gaf ik al veel computerlessen in bedrijven en aan het personeel van verschillende gemeenten. Wil je meer hierover weten? Raadpleeg dan mijn c.v. of het aanbod aan ICT-lessen.

Toneelliefhebber, -speelster en bestuurslid van Tijl & Nele As. Want dit is de leukste hobby en de leukste bende.

Eén gedachte over “Wie ben ik?

  1. Hoi,

    komen onderstaande kaarten nog binnen en wanneer eventueel?
    Of heb je een idee waar ik ze nog kan bestellen?

    Alvast bedankt
    https://brownpaperblog.be/product/postkaart-love-set-van-4/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *