Gepost op

De Refter

Het woord “refter” stamt uit het latijn en betekent zoiets als “plaats om te verpozen langs een drukke handelsroute”. Goed gekozen naam voor een gezellige zaak langs de drukke Weg naar Zwartberg in Opglabbeek. Verpozen kan je er zeker. De drukte van buiten vergeet je zodra je hier binnen stapt.

Tommy, die jaren als arbeider aan de slag was, wilde niet langer tussen de vier muren van de fabriek zitten. Hij kluste wel vaker bij in de horeca en dit voelde niet aan als werken. Daarom besloot hij een eigen zaak te beginnen. Hij zocht en vond een pand in Opglabbeek, koos een treffende naam en deed enkele maanden geleden de deuren open.

Je kan bij de Refter terecht voor een stevig ontbijt, een goei tas koffie, een lekkere lunch, of zelfs een kleine hap ‘s avonds en op zondag kan je er gaan brunchen. Alles wordt met liefde gemaakt door Tommy en met veel zorg en een vriendelijk woord opgediend door Axelle en Ingrid, samen een topteam dat graag samenwerkt en veel van elkaar leert.

De Refter is mooi ingericht: gezellig, strak, eenvoudig, … Al moet ik zeggen dat ik wat dat betreft misschien niet helemaal objectief ben 🙂

De Refter

Weg naar Zwartberg 6

3660 Opglabbeek

ma-wo: 8u30 – 18u

do-vr: 8u30 – 22u30

za: gesloten

zo: 10u-22u30

Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *